nyheder

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Annals of Internal Medicine, kan et kommercielt vandfilter have bidraget til infektionen af ​​fire hjerteopererede patienter på Brigham and Women's Hospital, hvoraf tre er døde.
Sundhedsrelaterede M. abscessus-udbrud, beskrevet som et "sjældent, men velbeskrevet nosokomielt patogen", tidligere omtalt som "forurenede vandsystemer" såsom is- og vandmaskiner, luftfugtere, hospitals VVS, til patienter, der gennemgår en bypass-operation, opvarmning og køleudstyr, medicin og desinfektionsmidler.
I juni 2018 rapporterede Brigham and Women's Hospitals infektionskontrol invasiv Mycobacterium abscessus subsp.abscessus hos flere patienter, der gennemgår en hjerteoperation.Byldsinfektioner, som kan forårsage infektioner i blod, lunger, hud og blødt væv, især hos personer med svækket immunforsvar.
Forskerne gennemførte en beskrivende undersøgelse for bedre at forstå infektionsklynger.De ledte efter fællestræk mellem sager, såsom det anvendte varme- og køleudstyr eller operationsstuer, hospitalsgulve og -stuer og adgang til bestemt udstyr.Forskerne tog også vandprøver fra hvert værelse, patienterne opholdt sig i, såvel som fra to drikkefontæner og ismaskiner på hjertekirurgigulvet.
Alle fire patienter blev "aktivt behandlet med multidrug antimykobakteriel terapi", men tre af dem døde, skrev Klompas og kolleger.
Forskerne fandt ud af, at alle patienter var på samme hospitalsniveau, men ikke havde andre fælles faktorer.Når de undersøgte ismaskiner og vanddispensere, bemærkede de en betydelig vækst af mykobakterier på klyngeblokkene, men ikke andre steder.
Derefter fandt de ved hjælp af hele genomsekventering genetisk identiske elementer i drikkefontæner og ismaskiner på gulvet på hospitalet, hvor de inficerede patienter befandt sig.Vand, der fører til bilerne, passerer gennem en kulfiltreret vandrenser med eksponering for ultraviolet lys, som forskerne fandt, reducerer klorniveauet i vandet, hvilket potentielt tilskynder mykobakterier til at kolonisere bilerne.
Efter at højrisikopatienterne gik over til sterilt destilleret vand, øgede vedligeholdelsen af ​​vanddispensere, slukkede for rensesystemet, var der ikke flere tilfælde.
"Installation af kommercielle VVS-armaturer for at forbedre smagen og minimere lugten af ​​patienternes drikkevand kan have de utilsigtede konsekvenser at fremme mikrobiel kolonisering og reproduktion," skriver forskerne.vandressourcer (f.eks. øget vandgenanvendelse for at reducere varmeforbruget) kan utilsigtet øge risikoen for patientinfektion ved at udtømme klorforsyningerne og fremme mikrobiel vækst."
Klompas og kolleger konkluderede, at deres undersøgelse "demonstrerer risikoen for utilsigtede konsekvenser forbundet med systemer designet til at forbedre vandforbruget på hospitaler, tilbøjeligheden til mikrobiel kontaminering af is og drikkefontæner og den risiko, dette udgør for patienterne."støtte til vandforvaltningsprogrammer for at overvåge og forebygge nosokomielle mykobakterielle infektioner.
"Mere generelt bekræfter vores erfaring de potentielle risici ved at bruge postevand og is i plejen af ​​sårbare patienter, såvel som den potentielle værdi af nye initiativer for at minimere udsættelse af sårbare patienter for postevand og is under rutinemæssig behandling," skrev de. .


Indlægstid: Mar-10-2023