nyheder

Som navnet antyder, er en vanddispenser et apparat, der bruges til at opbevare og dispensere drikkevand. Med blot en simpel knap kan den forsyne dig med varmt og koldt vand på få minutter. Ud over at være enkle og bekvemme at bruge, er disse vanddispensere sørger også for rent filtreret vand. Den er ideel ikke kun til køkkenet i dit hjem, men også til kontorer, hospitaler, skoler og mange andre steder. Så hvis du planlægger at købe en vanddispenser, har Amazons Great Indian Festival-udsalg alle slags tilbud og rabatter til dig. Ud over disse lukrative tilbud og tilbud kan indehavere af HDFC-kredit- og betalingskort nyde yderligere 10 % rabat på køb.
Så her bringer vi dig en liste over de 5 bedste vanddispensere på tilbud i Amazons bedste tilbud for 2021. Så hvad venter du på? Læs videre for at lære om offer.table.table_1 { border-top: solid 1px #ccc;venstre kant: fast 1px #ccc;højre kant: fast 1px #ccc;} table.table_1 th { baggrundsfarve: #f5f5f5;polstring: 5px 10px;kant bund: solid 1px #ccc;højre kant: fast 1px #ccc;tekstjustering: venstre;} table.table_1 td { border bottom: solid 1px #ccc;højre kant: fast 1px #ccc;polstring: 5px 10px;} table.table_1 th:last-child, table.table_1 td:last-child {border-right: 0;} @media (max-width: 480px) { table.table_1 { display: table;min-width: 280px; max bredde: 100%;skriftstørrelse: 14px;} table.table_1 th, table.table_1 td, table.table_1 th:nth-child(n+1), table.table_1 td:nth-child(n+1) { display : table-cell;rækkehøjde: normal;} table.table_1 th: last-child, table.table_1 td: last-child { border-right: 0;} } .scroll { overløb: auto;}
Den oprindelige pris er Rs.10.800, produktet er nu prissat til Rs.9990.Denne vanddispenser er lavet af sikker og holdbar ABS-plast med tre temperaturknapper til at give varmt, koldt og normalt vand. Derudover har den også et køleskab fastgjort til bunden af ​​kroppen, hvilket er praktisk for dig at opbevare flasker, kasser og andre containere. Få fat i handlen nu.
Vi har fundet en anden dispensermulighed med køleskab til dig.Vanddispenseren har en koldtvandskapacitet på 3,2 liter og en varmtvandskapacitet på 1 liter.Udover dette er apparatet også miljøvenligt, da det betragtes som en ikke- CFC-kølemiddel. Du kan nu få dette produkt for kun 8753 Rs.
Dispenseren har også tre temperaturhaner - varm, kold og normal. Derudover har den 3 LED-indikatorer til opvarmning, køling og strømmuligheder. Enheden har også et korrosionsbestandigt køleskab til at opbevare alle spiselige ting og et sikkerhedsnet til gnavere kontrol. Faktisk er prisen Rs.9990, du kan nu bruge dette produkt til Rs.7990.
Sød og kompakt, denne vanddispenser er bordplade og afgiver kun varmt og almindeligt vand. Derudover hævder den at opvarme 5 liter vand i timen og kan opbevare 2 liter almindeligt vand og 1 liter varmt vand. Du kan få dette produkt for kun 2879 Rs.
Fremstillet af holdbart plastik af høj kvalitet, menes denne vanddispenser at opvarme vand inden for 15 minutter og afkøle det inden for 60 minutter efter at være tilsluttet. Den indeholder en vandtank i rustfrit stål, der kan opbevare 20 liter vand. Få denne aftale til 37 % rabat for kun Rs.6899.Skynd dig!
Ansvarsfraskrivelse: Dette er promoveret indhold med links fra vores tilknyttede partnere. Vi modtager en del af vores indtægt fra dine køb.


Indlægstid: 08-04-2022